Hlavní obsah

Kapsáři okradli policejního ředitele

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSLO

Ředitel policie v norském Oslu Anstein Gjengedal zakusil, jaké to je, když na něj vyzrají kapsáři. K události došlo navíc v době, kdy jeho podřízení zahajovali kampaň proti nenechavcům v norském hlavním městě.

Článek

Šéf policie v pondělí jel vlakem na letiště v Oslu, když do něho najednou začala strkat skupinka lidí. Když o pár minut později sahal pro peněženku, zjistil, že jeho kapsa je bezútěšně prázdná.

Řekl, že se řídil pokyny policie a peněženku si schoval do náprsní kapsy saka. Nicméně se ukázalo, že zloději jsou vždy o krok napřed před muži zákona.

"Neměl jsem u sebe moc peněz, ale stejně mě to naštvalo," říká okradený policejní ředitel.

O několik dní později Gjengedalovi podřízení, kteří neměli sebemenší potuchy o tom, co se stalo jejich šéfovi, s velkou slávou zahájili kampaň s názvem Bezpečné léto. Oznámili při tom, že si posvítí hlavně na kapsáře.

Reklama

Související témata:

Související články

Brazilská zlodějka se stala atletkou

Zatraceně dobře musejí umět běhat kapsáři, aby je při provozování jejich živnosti nikdo nechytil. A tak vlastně není nelogické, že se jistá Brazilka...

V Japonsku chytili nejstarší kapsářku

Japonská policie v Tokiu ve středu oznámila, že zadržela zatím nejstarší nenapravitelnou kapsářku, se kterou se kdy místní strážníci setkali. Žena dosáhla...

Výběr článků

Načítám