Hlavní obsah

Rooney se zúčastní boxerského duelu o mistra světa, ponese pás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Až bude boxer Ricky Hatton obhajovat titul mistra světa, pás šampiona organizace IBO mu ponese do ringu fotbalista Wayne Rooney. Britský boxer o netradiční službu útočníka Manchesteru United požádal navzdory tomu, že sám fandí městskému rivalovi "rudých ďáblů" City.

Článek

"Vím, že je Wayne velký fanoušek boxu, a dokonce jsem za Anglii boxoval s jeho strýcem Richiem," řekl Hatton, který se v červnu utká v Las Vegas s vyzyvatelem Josém Luisem Castillem. "Když jsem se dozvěděl, že na zápas do Ameriky přiletí, požádal jsem ho, jestli by do ringu nepřinesl pás mistra světa. Byl tím nápadem nadšený," dodal osmadvacetiletý Hatton.

Vedle Rooneyho se na utkání do Los Angeles chystají i jeho spoluhráči Ryan Giggs, Wes Brown a John O'Shea. "Občas se potkáme v posilovně, ani jeden z nich si ale netroufl se mi postavit v ringu," žertoval anglický boxer.

Reklama

Související témata:

Související články

Rooney vyzval k boji boxerského šampióna

Fotbalista Manchesteru United Wayne Rooney vyzval boxera Rickyho Hattona k boji. Rooney vzkázal Hattonovi, že mu dopřeje staré dobré nakopání zadku. Hatton...

Výběr článků

Načítám