Hlavní obsah

Policie: Anna Nicole Smithová se předávkovala léky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DANIA BEACH

Někdejší americká modelka a příležitostná herečka Anna Nicole Smithová zemřela na náhodné předávkování prášky na spaní a nejméně osmi dalšími léky na předpis. Oznámily to v pondělí úřady na Floridě, které únorovou smrt této hvězdy bulváru vyšetřovaly.

Článek

Podle pověřeného patologa Joshuy Perpera zemřela Smithová na "kombinovanou otravu léky", jejichž hlavní složkou byl chloralhydrát. Smithová brala značné množství medikamentů, včetně metadonu na bolest a valia. K její smrti přispěla chřipka a bakteriální infekce od injekční aplikace léků do hýždí, dodal Perper.

Chloralhydrát je sedativum používané k léčení nespavosti, při odvykání alkoholu, k uvolnění úzkosti a zmírnění pooperačních bolestí. Perper uvedl, že Smithová brala několik druhů antidepresiv a před časem začala užívat podpůrné prostředky, vitamin B12 a růstový hormon. Podrobná pitva nenašla žádné známky nemocí ani cizí zavinění.

Někdejší striptérka Anna Nicole Smithová pracovala jako fotomodelka a bývala hvězdou bulvárního tisku. V roce 1994, rok poté, co pózovala pro Playboy, se na ni usmálo štěstí, o jakém sní leckterá dívka - seznámila se s miliardářem s osmi křížky na krku, který si ji vzal; později zemřel a zajistil jí dost peněz až do smrti.

Osmého února ji nalezla její komorná ležet bezvládně v hotelu Hard Rock v Seminole na Floridě. Smithová zemřela cestou do nemocnice. Její dvacetiletý syn Daniel zemřel loni v září na kombinaci dvou antidepresiv a metadonu v nemocnici. V současnosti soud ověřuje otcovství její pětiměsíční dcerky Dannielynn, která by po ní mohla zdědit milióny.

Reklama

Související témata:

Související články

Smrt modelky Smithové zůstává záhadou

Příčinu překvapivého úmrtí někdejší modelky a příležitostné herečky Anny Nicole Smithové (39), jež byla dědičkou miliónů po svém o 63 let starším manželovi,...

Výběr článků

Načítám