Hlavní obsah

Nevěstinec v Německu poskytuje slevu důchodcům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KOLÍN NAD RÝNEM

V Německu se důchodci mají lépe i co se vykřičených domů týká. V západoněmeckém Kolíně nad Rýnem totiž místní veřejný dům Pascha poskytuje seniorům padesátiprocentní slevu za odpolední sex.

Článek

Podnik očekává, že na poskytnutí cenové výhody vzhledem k rostoucímu počtu důchodců vydělá. Slevy platí pro klienty starší 66 let. Ti tak budou muset doložit, že kmetského věku skutečně dosáhli. "Vše, co zákazníci budou muset předložit, je nějaký doklad o věku," potvrdil mluvčí zařízení Armin Lobscheid.

Cena za běžnou službu je v kolínském nevěstinci 50 eur (1400 korun), takže staří páni si ji budou moci dopřát za 25 eur. "Nevyděláváme mnoho peněz, ale budujeme si postavení napříč širšími věkovými skupinami," dodal Lobscheid.

Podnik Pascha zavedl od tohoto měsíce celotýdenní padesátiprocentní slevy za sexuální služby pro důchodce od 12:00 do 17:00 poté, co tuto "akci" úspěšně nabízel na zkoušku jednou za týden.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám