Hlavní obsah

Miss Nefertiti se stala Veronika Pompeová

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HURGHADA

Soustředění v Egyptě dostálo svého vyvrcholení, výprava Miss ČR si totiž zvolila Miss Nefertiti. Titul získala a dle amatérské poroty se historické krásce nejvíce podobala, dívka číslo 2 - Veronika Pompeová. Mimo jiné došlo také na vyhlášení Miss Sport, kterou se stala pohledná volejbalistka Denisa Přibylová. V závěru soustředění došlo také na česko-slovenský missí sportovní souboj, který skončil nakonec smírně 1:1.

Článek

V pátek večer volila výprava Miss ČR, která dívka nejvíce připomíná krásu slavné a zejména krásné historické postavy, Nefertiti. Působivý slavnostní večer nakonec ovládla krása dívky číslo 2, Veroniky Pompeové, kterou nominovala většina novinářů, fotografů a zástupců partnerů.

České finalistky přijely také navštívit kolegyně ze Slovenska, které byly s prezidentkou soutěže Silvií Lakatošovou také na soustředění v Egyptě. Šlo o úplně první setkání českých a slovenských krásek od rozpadu federace. Dívky se ve středu večer po společné večeři, na které na ně čekaly ty nejvybranější mořské speciality, odebraly do jedné z nejznámějších hurghadských diskoték, Calypsa. Tam tančily a seznamovaly se až do pozdních nočních hodin.

Hned ve čtvrtek ráno se od většiny z pohledných očekával fyzicky náročný výkon. Češky se utkaly společně se Slovenkami v přetahování lanem a očekávaný volejbal nakonec nahradilo divácky o mnoho atraktivnější vodní pólo.

Prezident Miss ČR Miloš Zapletal jako vrchní faraón. Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Přetahování skončilo nakonec prohrou českých finalistek v poměru 0:2. Výsledek nezměnili ani Miloš Zapletal či Imed Jeddai, majitel pořádající cestovní kanceláře Blue Style, kteří se v nepříznivý moment chopili lana na straně českých dívek. Bleskové slovenské posily pak ale nakonec přetáhly i je, a tak se z vítězství radovaly Slovenky.

Úsměv na slovenských tvářích však nevydržel dlouho. Zápas vodního póla se totiž vyvíjel přesně opačně než přetahování. Česká šestice se dostala do vedení 3:0 a své vítězství si již pohlídala. S konečným výsledkem byly dívky velmi spokojeny a česko-slovenský sportovní souboj tak skončil smírně 1:1.

Miss Sport se stala Denisa Přibylová

Finalistky Miss ČR si to také rozdaly v běhu a plavání. Vítězkou plavecké disciplíny se stala Gabriela Kořínková. Vyhraná rozplavba, semifinále a nakonec i finále pro ní znamenaly důležité body do soutěže Miss Sport. Ani to ji však k celkovému vítězství v této soutěži nedovedlo, zvítězila totiž dívka číslo 8, Denisa Přibylová, která byla mimo jiné vítězkou sprintů na exotickém ostrově Mahmya.

Reklama

Související témata:

Související články

Finalistky Miss ČR ovládly na 12 hodin Káhiru

Dvanáctka pohledných dívek, která se propracovala až do finále soutěže Miss ČR navštívila v úterý egyptské hlavní město Káhiru. Dívky si během dne na vlastní...

Výběr článků

Načítám