Hlavní obsah

Lindsay Lohanová leze na nervy pacientům v protialkoholní léčebně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manýry americké herečky Lindsay Lohanové otravují ostatní klienty protialkoholní léčebny, kde se filmová hvězdička snaží řešit svoje problémy s alkoholem. Říkají, že se v zařízení chová jako v hotelu, píše agentura WENN. Ostatním pacientům vadí hlavně to, že Lohanová může opouštět brány luxusní léčebny Wonderland v Hollywoodu.

Článek

Dostala vycházky, aby mohla nadále natáčet film I know Who Killed Me. Jenže méně privilegovaní klienti tvrdí, že Lohanová si nedávno vyrazila ven, aby si nechala opravit mercedes a nakoupila si. Prý za ní také dochází masér, kadeřník a kosmetička.

Mediální zástupce dvacetileté Lohanové se dušuje, že herečka odvykací kúru rozhodně nebere na lehkou váhu.

Lohanová minulý měsíc přiznala, že má vážné problémy s alkoholem, a to v zemi, kde je konzumace lidem mladším 21 let zakázaná. Na interní léčbu nastoupila 18. ledna. Podle vlastních slov se rozhodla, že bude pečovat o své zdraví.

Reklama

Související témata:

Související články

Lindsay Lohanová se předávkovala kokainem

Lindsay Lohanová si namíchala téměř smrtelný mix kokainu a léků proti bolesti. Dvacetiletá herečka, která právě natáčí v Londýně reklamu na módní značku...

Výběr článků

Načítám