Hlavní obsah

Trump: Ženám záleží jen na mužově mozku

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ABERDEEN

Americký miliardář Donald Trump se nechal slyšet, že mu nikdy nečinilo potíže získat si ženskou přízeň. Za nesmysl označil úvahy, že muži trpí pocitem méněcennosti při pohledu na obrázky mužských fotomodelů. Na vypracované postavě podle jeho slov vůbec nezáleží.

Článek

"Nikdy jsem neměl velké svaly, ale vždy jsem získal největší krasavice," pochlubil se. "Domnívám se, že opravdu záleží pouze na jediném svalu - a to je mužův mozek," upřesnil.

Redaktoři skotského periodika Daily Record k těmto jeho slovům dodali, že se pokoušeli najít někoho s majetkem přes pět miliard dolarů, komu by skutečně dělalo potíže získat si náklonnost druhého pohlaví, ale zatím nikoho nenašli.

Americký podnikatel momentálně přesvědčuje Skoty, aby mu přenechali 700 hektarů nedotčené přírody na pobřeží oceánu v Aberdeenshiru, kde hnízdí mnoho vzácných druhů ptactva. Chce tam postavit největší golfové hřiště na světě s hotely a další infrastrukturou.

Ochránci zvířat se proti jeho plánu bouří, ohrozilo by to životní prostředí mnoha vzácných druhů, ale Trump jejich námitky odmítá s tím, že golfové hřiště spíš ptáky ochrání, protože je tam nikdo nebude střílet. Hráči je však mohou rušit při hnízdění.

Reklama

Související články

Donald Trump s kočárkem jezdit nebude

Pro miliardáře, podnikatele, šoumena a jednu z nejjasnějších stálic newyorského společenského nebe Donalda Trumpa (59) byl letošní 22. leden zvláště...

Donald Trump tvrdě kritizoval Angelinu Jolie

Americký finanční magnát Donald Trump nepatří zrovna k fanouškům herečky Angeliny Jolieové. Nechápe prý, co na ní muži vidí, a kritizuje i její chování k otci,...

Výběr článků

Načítám