Hlavní obsah

Donald Trump tvrdě kritizoval Angelinu Jolie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký finanční magnát Donald Trump nepatří zrovna k fanouškům herečky Angeliny Jolieové. Nechápe prý, co na ní muži vidí, a kritizuje i její chování k otci, napsal internetový server Spiegel Online.

Článek

Donald Trump se do Angeliny Jolieové pustil ve známé talkshow Larryho Kinga. "Nepřijde mi nijak zvlášť přitažlivá. Brad Pitt je vychytralý chlápek, který se vždycky vyhne svatebním plánům," zhodnotil Trump i soukromý život 31leté filmové hvězdy, která je známá například z dobrodružných filmů jako archeoložka Lara Croft.

Miliardáři se též nelíbí, jak se Jolieová chová ke svému otci. "Znám jejího tátu. Je to podle mě milý člověk. Ale ona s ním zachází jako se psem," zvolil Trump ostřejší výrazy. Otec slavné herečky John Voight prý marně svoji dceru prosí, aby se mohl vidět s vnoučaty.

Smířlivěji se Trump vyjadřoval o manželovi Britney Spearsové Kevinu Federlinovi. I ten v minulosti z jeho hodnocení nevyšel nejlépe. Pak ale tanečník Federline utrousil o miliardáři lichotivé slovo a Trump svůj názor změnil. "Když vám někdo řekne, že vás má rád, všechno si promyslíte. Proto jsem zcela změnil názor. Kevin Federline mi přijde fantastický," vysvětlil šedesátiletý realitní magnát, moderátor televizní reality show a spolumajitel několika soutěží miss.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám