Hlavní obsah

Mel Gibson vede žebříček nejméně sexy hvězd

Právo, hof

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Před jednadvaceti lety to bylo úplně jinak - to Mel Gibson vedl žebříček sexuálně nejpřitažlivějších mužů sestavovaný vlivným americkým časopisem People. Také teď tento herec vede žebříček, jenže tentokrát sestavovaný filmový internetovým serverem Film Threat a nazývaný Frigid 50: Nejledovější lidé v Hollywoodu.

Článek

Podle definice mají být nejledovějšími lidmi "nejnepotřebnější, nejnepřitažlivější a nejnezajímavější"osoby v americkém zábavním průmyslu.

Američany prý vyloženě otravoval změnami postoje ke svému průšvihu, když byl zatčen za řízení pod vllivem alkoholu a rasistické nadávky policistům, kteří ho zastavili. Jednou se omlouval, pak se už omlouvat nechtěl, odmítal se ke svému přečinu vyslovit a pak hovořil v televizi. Změna nálady fanoušků napomohla tomu, že jeho nejnovější premiéra Apocalypto skončila propadákem.

V první desítce k překvapení všech skončil Borat, pseudokazašský reportér z úplně nové crazykomedie, a také herečka Lindsay Lohanová. V první desítce se umístil i nejsledovanější novomanželský pár posledních dnů Tom Cruise a Katie Holmesová.

Reklama

Související témata:

Související články

Gibson byl obviněn z řízení v opilosti

Americký herec a filmový tvůrce Mel Gibson byl ve středu obviněn z řízení motorového vozidla pod vlivem alkoholu. Informovala o tom agentura Reuters.

Výběr článků

Načítám