Hlavní obsah

Newyorská úklidová firma prosperuje v novém oboru: zahlazuje stopy po nevěře

Ekonomicky těžké časy dolehly i na Newyorčany chtivé záletů. Zatímco donedávna si pro mimomanželský sex pronajímali hotelové pokoje, teď jsou všechny ubytovny na Manhattanu příliš drahé. A tak si nevěrníci vodí amanty a amantky přímo domů. Jenže pak je potřeba zahladit stopy. A s tím jim pomáhají úklidové firmy, kterým tak kvete byznys.

Foto: Profimedia.cz

Kompletní úklid po sexu s milenci vyjde na zhruba tisíc korun.

Článek

Za úklid totiž nevěrný člověk zaplatí mnohem méně než za pokoj v hotelu. Profesionální čističi interiérů zahladí stopy – pach po cizím parfému, vlasy a otisky prstů či rtěnky. Takže záletník či záletnice se nemusejí obávat, že jejich protějšek po příchodu domů na něco přijde.

Jdou na to od podlahy

Jednou ze společností, která na nevěře provozované doma začala vydělávat, je Little Elves. „Lidé vědí, že partneři zkontrolují vše: zda nejsou cizí vlasy na podlaze, ve sprše, ve vaně, zda tam není nikde otisk rtěnky, jakákoli známka toho, že se něco na místě událo,“ uvedl mluvčí společnosti pro list New York Post.

Úklid přijde levněji

Kompletní zahlazení stop neboli úklid po sexu s milenci vyjde na padesát dolarů – asi tisíc korun. To je ale mnohonásobně méně než cena pokoje v průměrném hotelu na Manhattanu. Navíc společnost Little Elves přijede operativně na zavolání kdykoli během dne a úklid provede velmi diskrétně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám