Hlavní obsah

Veletrh pracovních příležitostí se blíží

Právo, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V rámci Mezinárodního strojírenského veletrhu (MSV) v Brně se již podruhé uskuteční veletrh pracovních příležitostí JobFair MSV. Veletrh proběhne 13. 9. 2012 od 10 do 17 hod. v pavilonu A brněnského Výstaviště.

Foto: Profimedia.cz

Setkání je určeno studentům, absolventům a všem, kteří hledají nové příležitosti a pracovní nabídky.

Článek

Setkání je určeno studentům, absolventům a všem, kteří hledají nové příležitosti a pracovní nabídky. Na veletrhu budou mít nejen prostor pro seznámení s firmami, ale také příležitost k přímému pohovoru s možností odevzdání životopisu. V loňském roce veletrh navštívilo více než pět tisíc návštěvníků a patřil tak k největším kariérním událostem v oblasti strojírenství.

Pod záštitou primátora a ministerstva

„Věřím, že se nám podaří zopakovat úspěch, který jsme zaznamenali vloni. Letos chceme veletrh posunout opět o kus dál,“ sdělil své přání ředitel veletrhu Jiří Wagner.

Jeho slova dokládá i záštita, kterou veletrhu poskytl primátor města Brna Roman Onderka a také ministerstvo práce a sociálních věcí. Hlavním odborným partnerem je portál TZB-INFO a Pracovní portál Profesia.cz. Ten bude také garantem doprovodného programu, který se uskuteční od 10 a 14 hodin přímo v prostorách veletrhu.

Návštěvníci se mohou těšit na informace o vývoji mezd a benefitů ve strojírenství a také tipy personalistů a manažerů na téma Jak nepokazit pohovor!

Orientace na trhu práce

Veletrh dává návštěvníkům možnost zorientovat se na trhu práce, získat informace a navázat prvotní kontakt.

„Myslím si, že je to skvělá příležitost, jak se dozvědět co nejvíce informací, jak to ve firmách funguje, co nabízejí a co požadují. Spousta mladých, a nejen mladých, lidí si myslí, že zaměstnavatelé na ně čekají, ale tak to samozřejmě nefunguje. Už to, že se lidé dojdou podívat na náš JobFair, jim může pomoci orientovat se v této problematice,“ nastiňuje hlavní cíl veletrhu Wagner.

Mezi účastníky jsou přední firmy

Loňského ročníku se zúčastnilo 18 společností. Letos se mohou návštěvníci těšit na firmy jako GCE, s. r. o, která je také hlavním partnerem veletrhu, dále Honeywell, ABB, Brammer, Alinvest, agenturu Hays, TOS Kuřim nebo AERO Vodochody.

Společnosti, které se zajímají o účast na veletrhu, mají letos šanci přihlásit se až do konce srpna. Veškeré informace o veletrhu mohou zájemci najít na stránkách www.jobfairmsv.cz nebo na www.facebook.com/jobfairmsv.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám