Hlavní obsah

Spráce.cz je hlavním mediálním partnerem veletrhu JOBS EXPO

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spráce.cz je hlavním mediálním partnerem mezinárodního veletrhu pracovních příležitostí, který se koná dnes a zítra 2011 na pražském výstavišti. Spráce.cz bude také na veletrhu zájemcům o práci nabízet informace o efektivnější cestě k novému zaměstnání, bude tedy všem zájemcům představovat své služby. Svůj stánek bude mít na veletrhu i Seznam.cz.

Článek

„Velmi nás těší, že se nám na Spráci.cz povedlo navázat s veletrhem JOBS EXPO mediální partnerství. Věříme, že se i díky němu o veletrhu dozví co nejvíce lidí, kteří najdou cestu ke svému vysněnému zaměstnání,“ uvádí David Svatoš, manažer divize Spráce.cz, a dodává: „Všichni návštěvníci veletrhu si také budou moci zjistit, jaké to je pracovat pro českou internetovou jedničku. Seznam.cz totiž bude mít také na veletrhu svůj vlastní stánek, na kterém se jako zaměstnavatel všem zájemcům představí.“

Stánek Spráce.cz, který bude představovat efektivní cesty k nalezení nového zaměstnání či zaměstnanců, bude k nalezení v Průmyslovém paláci. Ti, kdo budou chtít zjistit, co nabízí Seznam.cz svým zaměstnancům a jak se lidem v Seznamu.cz pracuje, stánek české internetové jedničky najdou pod číslem 125.

Veletrh JOBS EXPO 2011 otvírá návštěvníkům své brány 17. a 18. března 2011 na Výstavišti Praha – Holešovice vždy mezi 10. a 18. hodinu. Vstup je pro všechny návštěvníky zdarma.

Podrobný program veletrhu JOBS EXPO 2011 naleznete na internetových stránkách www.jobsexpo.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám