Hlavní obsah

Randl Partners se stali právnickou firmou roku v oblasti pracovního práva

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve třetím ročníku oborové soutěže Právnická firma roku získala letos v kategorii Pracovní právo opakovaně prvenství advokátní kancelář Randl Partners. Její tým připravuje pro Novinky.cz pravidelnou úterní pracovněprávní poradnu.

Článek

Poprvé Randl Partners zvítězili v této kategorii v roce 2009, v letošním ročníku soutěže se jim znovu podařilo zaujmout porotce z řad externích hodnotitelů, konkurenčních advokátních kanceláří i pořadatele.

Právníci Randl Partners se specializují na firemní i individuální poradenství v oblasti pracovního práva, zaměstnanosti, kolektivního vyjednávání a personalistiky. Osmičlenný pracovněprávní tým vede zkušená právnička JUDr. Nataša Randlová, která 14 let působila v AK PRK Partners a od roku 2009 vede spolu s manželem Dr. Pavlem Randlem, LL.M. AK Randl Partners.

Nataša Randlová patří mezi přední odborníky na pracovní právo a zaměstnanost v ČR i podle mezinárodních publikací PLC Which Lawyer?, Expert Guides či Global Law Experts.

„Volíme vůči našim klientům téměř rodinný přístup a naší prioritou je mít nejaktuálnější informace z oblasti pracovního práva. Píšeme články i knihy, přednášíme na univerzitách, v zahraničí a pravidelně edukujeme na HR Exchange Meetinzích i firemní klientelu. Naše esence úspěchu tkví v kombinaci odborných znalostí, lidského rozměru a profesionality,“ dodává Nataša Randlová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám