Hlavní obsah

Prohlížeč od Seznamu nabízí nově hry. Fungují i offline

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz uvedla novou verzi svého mobilního Prohlížeče, která nově přináší i dvě hry. Ty je možné hrát i v režimu offline. Novinka je k dispozici na mobilních přístrojích s operačními systémy Google Android a iOS od Applu.

Foto: Novinky

Hry v mobilní verzi Prohlížeče od Seznamu

Článek

„Hry jsou plně integrované přímo do Prohlížeče, a to pro naše uživatele znamená dvojí výhodu, protože v jedné aplikaci najdou celý internet, nejčerstvější zprávy, e-mailovou poštu a zároveň zábavu pro volné chvíle,“ prohlásil Aleš Holinský, produktový manažer služby Seznam.cz Prohlížeč.

Konkrétně si lidé mohou v Prohlížeči od Seznamu zahrát populární karetní titul Solitaire a logickou hru s čísly Sudoku. V obou případech si lze navolit i výběr obtížnosti.

Prohlížeč od Seznamu používá neuronové sítě pro srozumitelnější překlady

Software

Sudoku je mimochodem dostupné také v Seznam.cz Vyhledávání – stačí do vyhledávače napsat „sudoku”.

Seznam.cz Prohlížeč necílí pouze na majitele mobilních zařízení s platformami Android a iOS, stáhnout si jej lze zdarma také na počítače s Windows či macOS. Stahovat jej můžete zde.

Foto: Novinky

Hry v mobilní verzi Prohlížeče uživatelé naleznou v rozšířených možnostech, pod symbolem třech čárek vpravo dole.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám