Hlavní obsah

Microsoft Office 2011 na měsíc zdarma, ale jen pro počítače od Applu

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Microsoft nabídla široké veřejnosti k vyzkoušení kancelářskou sadu Office 2011, která je určena pro počítače s operačním systémem Mac od Applu. Lidé tak mohou bezplatně testovat po dobu jednoho měsíce aplikace Word, Excel, PowerPoint a e-mailového klienta Outlook.

Foto: Novinky

Počítač Mac od společnosti Apple

Článek

„Sada není limitována pouze pro určitý typ uživatelů, otestovat jí mohou studenti, domácí uživatelé i podnikatelé,“ řekl Aleš Kaluža, produktový manažer společnosti Microsoft.

Vyzkoušet je možné obě verze kancelářského balíku, které americký softwarový gigant začal prodávat loni v říjnu. Jednou z nich je edice Home Student, která je zaměřená na domácnosti a studenty. Obsahuje aplikace Word, Excel, PowerPoint a Messenger pro Mac.

Foto: Novinky

Microsoft Office 2011 pro Mac

Druhou verzí kancelářského balíku je Office pro Mac Home Business 2011, která je určena především pro firemní nasazení a podnikatele. Proti domácí edici obsahuje navíc aplikaci Outlook pro Mac, která je plně kompatibilní s vyhledávací funkcí Spotlight a zálohovací utilitou Time Machine.

Stáhnout zkušební verzi Office 2011 můžete po vyplnění registračního formuláře na těchto stránkách (zde).

Zkušební verzi kancelářského balíku nabízí americký softwarový gigant zdarma také pro počítače s operačním systémem Windows, a to dokonce na dvojnásobně dlouhou dobu bez omezení funkčnosti (60 dní). Pro Windows je však zatím k dispozici "pouze" verze 2010. Stahovat jí můžete na stránkách Microsoftu (zde).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám