Hlavní obsah

Lidé vzali obchody útokem. Zájem o vlajkové lodě Samsungu je dvakrát vyšší než loni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výrazný nárůst zájmu o své vlajkové telefony řady S22 ohlásila společnost Samsung, množství předobjednávek je v porovnání s předchozí generací S21 dvojnásobné. Největší zájem je přitom o nejlepší provedení Galaxy S22 Ultra.

Představení chytrých telefonů Galaxy S22, S22+ a S22 UltraVideo: Novinky

 
Článek

Předobjednávky všech tří novinek odstartovaly hned po světové premiéře 9. února. Nejdražší model Galaxy S22 Ultra se na všech objednávkách podílí více než 60 %.

„Velice nás potěšilo, jaké nadšení a zájem v Česku a na Slovensku nová řada Galaxy S22 vzbudila. Poptávka po modelech Galaxy S22 je rekordní a počet předobjednávek překonal naše očekávání,“ prohlásil Tomáš Balík, šéf mobilní divize Samsungu pro Česko a Slovensko.

Beznadějně vyprodáno. Po nejlepším mobilu od Samsungu se jen zaprášilo

Mobil

Zmiňovaný model Galaxy S22 Ultra je zatím jediným smartphonem z představených novinek, který se v obchodech skutečně prodává. Oficiálně prodej začal minulý týden v pátek. Zájem o tuto novinku byl nicméně tak obrovský, že se stala v obchodech prakticky okamžitě nedostupnou.

Prodej dvou zbývajících modelů – Galaxy S22 a Galaxy S22+ – začne příští týden v pátek.

„Děláme vše pro to, abychom tyto přístroje dodali zákazníkům co nejdříve, přesto může v některých případech docházet ke zpoždění, které závisí na modelu a barevné variantě. Chtěl bych zároveň ujistit, že všichni, kdo se zaregistrovali a zařízení si předobjednali, o slibovaný bonus nepřijdou,“ konstatoval Balík.

Foto: archív výrobce

Galaxy S22 Ultra

Foto: archív výrobce

Zleva: Galaxy S22 Ultra, Galaxy S22+ a Galaxy S22

Galaxy S22 s 6,1palcovým displejem je nejlevnějším z vrhu, k dostání je v černé, bílé, zelené a růžové barvě. Nejlevněji vyjde provedení s 8 GB RAM/128 GB interní paměti, konkrétně případní zájemci zaplatí 21 999 Kč. Na 22 999 Kč vyjde verze 8 GB RAM/256 GB interní paměti.

Galaxy S22+ nabídne 6,6palcovou obrazovku a prodává se v černé, bílé, zelené a růžové barvě za 26 999 Kč (8 GB RAM/128 GB interní paměti), respektive za 27 999 Kč (8 GB RAM/256 GB paměti).

Galaxy S22 Ultra je ze všech novinek největší, což je zásluha zakřivené 6,8palcové obrazovky. Verze s 8 GB RAM/128 GB interní paměti stojí 31 999 Kč, za verzi 12 GB RAM/256 GB interní paměti lidé zaplatí 34 499 Kč a za variantu 12 GB RAM/512 GB interní paměti pak 36 999 Kč.

Foto: archív výrobce

Porovnání Galaxy S22 (vlevo) a S22plus

Foto: archív výrobce

Galaxy S22 Ultra

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Na ohebné displeje lákají PC i mobily

Výrobci se v posledních měsících předhánějí, kdo více zaujme svým skládacím smartphonem s ohebným displejem. Postupně je ale tato technologie používána také...

Samsung jde s novými mobily proti Applu

V minulém týdnu si odbyly premiéru hned tři nové smartphony od společnosti Samsung – modely Galaxy S22, S22+ a S22 Ultra. Právě poslední zmiňovaný je ze všech...

Výběr článků

Načítám