Hlavní obsah

Nový phablet od Samsungu se ukáže už příští týden. Vzhled už není tajemstvím

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už příští týden vypukne jedna z nejočekávanějších mobilních tiskovek letošního léta. Společnost Samsung na ní odhalí svůj nový phablet Galaxy Note10. Letos se však výrobci nepodařilo uhlídat vzhled novinky, na internetu se objevila také řada úniků týkajících se výbavy tohoto chystaného stroje.

Pozvánka na tiskovku společnosti SamsungVideo: archív výrobce

 
Článek

Slavnostní akce jihokorejského elektronického gigantu je naplánována na středu 7. srpna, konat se bude v Barclays Center v americkém New Yorku.

Sluší se podotknout, že zástupci Samsungu zatím oficiálně nepotvrdili, že si na této akci odbude premiéru právě chytrý telefon Galaxy Note10, ale z přiloženého videa v pozvánce (v úvodu tohoto článku) je to zřejmé. Na záběrech totiž můžeme vidět stylus, kterým je vybavena právě modelová řada Note.

A co bude tedy novinka umět? Podle dosavadních informací by desítka měla nabídnout v první řadě vyšší výkon, ale také nový vzhled. Vůbec poprvé v historii by totiž měla být dostupná ve dvou různých velikostech. Lze také předpokládat, že výrobce zapracuje na kvalitě fotoaparátů.

Takto bude údajně vypadat Galaxy Note10.

O stylus nový phablet nepřijde.

Výrobci se letos nepodařilo uhlídat ani vzhled. Snímky chystaného přístroje zveřejnil uživatel, který na Twitteru vystupuje pod přezdívkou Ice universe. Ten evidentně pochází z nějaké asijské země a má velmi blízko k výrobě přístrojů od Samsungu. Historicky totiž již několikrát zveřejnil fotografie telefonů jihokorejského elektronického gigantu ještě předtím, než byly oficiálně představeny.

Zda se všechny uniklé informace potvrdí, bude samozřejmě jasné až po slavnostní tiskovce – tedy příští týden.

Foto: archív výrobce

Samsung Galaxy Note9

Foto: archív výrobce

Stylus je nově dostupný i v zelené barvě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám