Hlavní obsah

Brexit na vlastní kůži? Watch Dogs: Legion ukáže hráčům svět hackerů

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozporuplný titul Watch Dogs, ve kterém se hráči mohli převtělit do kůže hackera, se letos dočká třetího pokračování. První díl si srdce fanoušků příliš nezískal, což se tvůrci snažili napravit v druhém pokračování. A trojka v tomto trendu úspěšně pokračuje.

Ukázka ze hry Watch Dogs LegionVideo: archiv tvůrců

 
Článek

Alespoň v rychlosti připomeňme, že ve druhém díle byl hlavní postavou Marcus Holloway. Mladý hacker, který je členem hackerské organizace DedSec.

Ten podobně jako jeho předchůdce z prvního dílu dovedl řádit na velkém virtuálním hřišti. Nabourat se totiž jde v druhém dílu i do systému automobilů a řídit je tak na dálku. V hackerské výbavě nechyběl ani dron.

Upoutávka na hru Watch Dogs 2Video: Ubisoft

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Watch Dogs: Legion

Třetí díl Watch Dogs nás zavede do Londýna blízké budoucnosti po Brexitu. Ambiciózní herní systém nám dovolí hrát za všechny postavy ve hře a užít si hodně rozdílnou hratelnost. Můžete hrát za drzého mladíka i akční babičku hackerku.

Vydání titulu Watch Dogs: Legion je však naplánováno až na příští rok, konkrétně by si měl premiéru odbýt 6. března. K dispozici bude pro PC i konzole Xbox One a PlayStation 4. Podle prvních odhadů obchodníků cena PC verze vyjde na 1550 Kč, za variantu pro konzole případní zájemci zaplatí 1800 Kč.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Watch Dogs: Legion

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Watch Dogs: Legion

Může se Vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám