Hlavní obsah

O2 představilo nové neomezené tarify. Láká jednotlivce i rodiny

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zákazníci T-Mobilu i Vodafonu si mohou již několik týdnů vybírat z nových neomezených tarifů, které lákají na větší porci dat. V úterý se novými tarify pochlubili také zástupci O2. Také u tohoto operátora se tak nově zákazníci mohou těšit na větší porci dat.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nová nabídka je platná od poloviny června. „Pro zákazníky, kteří v tarifu požadují větší porci dat, v ní přibude nový tarif FREE 6 GB. Ten zákazníkům za 100 korun měsíčně navíc nabídne o 4,5 GB dat více než stávající tarif FREE CZ,“ uvedla mluvčí O2 Lucie Pecháčková.

Podle ní zmiňovaný tarif Free CZ doposud využívá nejvíce zákazníků. „Naprostá většina z nich využije méně jak 80 % měsíčního datového objemu. Proto se O2 tento tarif rozhodlo zachovat v nabídce beze změny. Náročnějším zákazníkům pak O2 od poloviny června nabídne tarif FREE 20 GB dat se 600 minutami volání do zahraničí za 1699 korun,“ doplnila Pecháčková.

Přehled aktuální nabídky tarifů O2 pro jednotlivce naleznete v tabulce níže:

Foto: O2

Nové tarify O2

Více rodinných tarifů

O2 již před několika týdny představilo rodinný tarif O2 Spolu, který za 666 korun měsíčně pro jednoho nabízí neomezené volání, SMS, 3 GB mobilních dat a k tomu digitální televizi O2 TV na čtyřech různých zařízeních za jedinou korunu. Tento tarif mohou využít tři až čtyři jednotlivci.

Ten se podle zástupů O2 stal za pouhý měsíc naprostým hitem a objednaly si ho tisíce lidí. „Od poloviny června jsme se proto rozhodli nabídku tarifu O2 Spolu rozšířit. Za stokorunu navíc získají naši zákazníci dvojnásobek dat – 6 gigabajtů. Přidáváme také tarif s 10 gigabajty mobilních dat a 300 minutami mezinárodního volání. Tento tarif pak bude stát 966 korun,“ uvedla Silvia Cieslarová, ředitelka mobilního segmentu v O2.

Konkurence se již pochlubila

Vodafone se s novými tarify pochlubil minulý měsíc. Tento operátor do té doby nabízel tarif s neomezenými SMS zprávami a voláním po ČR za 749 Kč. V rámci něj získali lidé i možnost připojení k internetu s datovým balíčkem o velikosti 1,5 GB.

Nová nabídka, konkrétně tarif Red Naplno 5 GB, je o něco dražší, stojí 777 Kč. Místo původního objemu 1,5 GB dat však lidé budou mít k dispozici kapacitu 5 GB, jak už koneckonců napovídá samotný název tarifu. Připraveny jsou také tarify s kapacitami 10 GB a 20 GB. Za ty případní zájemci zaplatí 1077 Kč a 1777 Kč. [celá zpráva]

Noví zákazníci navíc k tarifům dostanou dárek v podobě dalších dat navíc, jak je vidět i v tabulce níže:

Nové tarify od Vodafonu
Název tarifuRed Naplno 5 GBRed Naplno 10 GBRed Naplno 20 GB
Cena/měsíc se závazkem777 Kč1077 Kč1777 Kč
Cena/měsíc bez závazku971,25 Kč1346,46 Kč2221,26 Kč
Datový tarif + dárek5 + 2 GB10 + 2 GB20 + 2 GB
Volání do všech sítíNeomezeněNeomezeněNeomezeně
SMSNeomezeněNeomezeněNeomezeně

Nové tarify od T-Mobilu

Výhodnější než dřív je i nabídka nových neomezených tarifů od T-Mobilu. Platí to opět především pro jedince, kteří velmi využívají mobilní internet.

V případě nejpopulárnějšího tarifu s cenou okolo 800 Kč ale lidé od T-Mobilu dostanou méně dat než od Vodafonu. T-Mobile na druhou stranu počítá i s tarify, které mají datový balíček dokonce o velikosti 60 GB. Ceny přitom startují na 499 Kč a v závislosti na kapacitě dat se mohou vyšplhat až na 2499 Kč. [celá zpráva]

S ohledem na předchozí nabídku, která pořádnou dávku dat neobsahovala, je však i nejdražší tarif poměrně atraktivní. Pochopitelně však pouze pro nejnáročnější uživatele.

Přehled všech nových tarifů od T-Mobilu naleznete v tabulce níže:

Nové tarify od T-Mobilu
TarifCenaDataVolání a SMS
Mobil S499 Kč0,5 GBneomezeně/1,50 Kč/SMS
Mobil M799 Kč4 GBneomezeně
Mobil L999 Kč8 GBneomezeně
Mobil XL1499 Kč16 GBneomezeně
Mobil XXL2499 Kč60 GBneomezeně
Mobil DATA499 Kč10 GB3,50 Kč/min/1,50 Kč/SMS

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám