Hlavní obsah

Nejoblíbenější mobily letošních Vánoc? iPhony vládnou

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedním z nejoblíbenějších dárků letošních Vánoc budou bezesporu chytré telefony. Jaké jsou ty nejoblíbenější? Podle žebříčku nákupního rádce Zboží.cz se největší popularitě mezi tuzemskými uživateli těší přístroje s logem nakousnutého jablka.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Tak trochu překvapivě žebříčku nevládne nejnovější iPhone 6S, ten se umístil až na třetím místě. Jak se totiž zdá, lidé vybírali podle své peněženky, a tak je zajímal spíše předloňský model iPhone 5S. Ten je totiž možné aktuálně podle Zboží.cz zakoupit už za méně než deset tisíc korun.

V závislosti na kapacitě úložného prostoru se jeho cena pohybuje od 9550 Kč do 19 790 Kč. Pro porovnání iPhone 6S je možné pořídit od 15 500 Kč do 38 999 Kč.

Druhé místo patří také smartphonu s logem nakousnutého jablka, konkrétně loňskému modelu iPhone 6. Čtvrtá příčka pak chytrému telefonu Huawei P8 Lite Dual Sim a pátá modelu Samsung Galaxy S5.

Žebříček nejpopulárnějších chytrých telefonů letošních Vánoc byl sestaven z dat serveru Zboží.cz. Data nejoblíbenějších produktů byla sbírána od 1. 10. do 20. 12. 2015.

Nejpopulárnější smartphony letošních Vánoc
Foto: archív výrobce

Apple iPhone 5S

Foto: mif, Novinky

Nový iPhone 6

Foto: archív výrobce

Apple iPhone 6S

Foto: archív výrobce

Huawei P8 Lite Dual Sim

Foto: archív výrobce

Samsung Galaxy S5

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám