Hlavní obsah

Chcete nový iPhone 6S? Spermabanky lákají dárce

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už příští týden v pátek by se měl začít oficiálně prodávat nový iPhone 6S. Hlad po novince je mezi fanoušky tak velký, že se tradičního zájmu o produkty společnosti Apple snaží využít hned dvě čínské spermabanky. Případné dárce lákají, že si na nový mobil s logem nakousnutého jablka mohou snadno vydělat. Upozornil na to server Fortune.

Apple iPhone 6S a 6S PlusVideo: Apple

 
Článek

„Nemusíte se vzdávat svojí ledviny, abyste si mohli koupit nový iPhone 6S. Jak můžete peníze získat? Stačí jen darovat sperma,“ lákají opravdu netradičním způsobem spermabanky potenciální dárce.

Narážka na prodej ledvin je přitom namístě. Někteří Číňané se totiž nezdráhají jedné ze svých ledvin vzdát, aby si na svůj vysněný přístroj od Applu vydělali. [celá zpráva]

Spermabanky v reklamě sázejí především na to, že cena nového jablečného smartphonu by měla v Číně startovat na částce okolo 1000 dolarů, tedy bezmála 24 tisíc korun. Přitom muž středního věku si darováním vzorku v provincii Chu-pej může vydělat klidně i několik tisíc korun.

Obě novinky s logem nakousnutého jablka jsou svým vzhledem prakticky k nerozeznání od loňských modelů, mají i stejné rozměry a úhlopříčky obrazovky – 4,7 a 5,5 palce. Nabízejí ale samozřejmě řadu nových vychytávek, jak Novinky informovaly již dříve. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám