Hlavní obsah

Nejlevnější volání ze zahraničí nabídne ICQ

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ICQ přichází s novou předpacenou SIM kartou jako cenově efektivní alternativou roamingových služeb. S touto kartou přijímáte hovory a textové zprávy v zahraničí zdarma. Během dvoutýdenního výletu lze takto ušetřit přibližně 20 eur (465 Kč) – což je cena za předplacenou ICQ SIM kartu.

Článek

Cena odchozích textových zpráv je 0,19 eur (4,50 Kč) a za odchozí hovory zaplatíme 0,29 eur (7 Kč) za minutu.

SIM karta nabídne dvě hlavní výhody. Za prvé, ve více než v 80 zemích světa včetně celé západní Evropy neplatí volající za příchozí hovory. Za druhé, karta poskytuje jednotné kontaktní číslo, které může být využíváno po celé léto.

S využitím této karty již není třeba přátelům a rodině posílat nové mobilní číslo z každého hraničního přechodu, protože karta zajišťuje volné příchozí hovory všude tam, kde je dostupné pokrytí GSM sítí.

Služba je určena především pro ty, kdo jsou na cestách

ICQ se při svém vývoji spojila s mezinárodním partnerem MVNO United Mobile se záměrem uvést na trh předplacenou SIM kartu, kterou lze využívat v neblokovaných GSM mobilních telefonech po celém světě.

„Víme, jak je důležité udržovat spojení,“ říká Ofer Oved, viceprezident ICQ. „Proto představujeme cestovatelskou SIM kartu, která uživatelům ICQ poskytne komfortní způsob jak zůstat v kontaktu se svými přáteli a rodinou během letního období – a s jediným telefonním číslem. Cestovatelská ICQ SIM karta je ideální i pro dobrodružnější povahy, neboť umožňuje volné příchozí volání i z takových zemí, jako jsou Mongolsko, Čína, Kyrgyzstán, Tádžikistán, Kazachstán či Gruzie.“

Předplacené karty jsou dostupné již nyní a mohou být objednány online na stránkách výrobce. Poštovné a samotné karty jsou zdarma, uživatel platí pouze kredit 20 eur. Karty jsou dostupné globálně a nejsou omezeny pouze na uživatele ICQ.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám