Hlavní obsah

Hry zdarma na Xboxu? Pátek třináctého a zběsilý slon

Novinky, abr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani v říjnu nechybí hned čtyři hry, které mohou hráči stahovat zdarma v rámci členství Games with Gold na televizní konzoli Xbox. Přestože zvučná jména nejznámějších her tentokrát chybí, hráči se mohou těšit na zběsilého slona Temba i dech beroucí krvák, který se odehrává přesně v pátek třináctého.

Foto: archív tvůrců

Tembo: The Badass Elephant

Článek

Tembo: The Badass Elephant

Nově je k dispozici titul zvaný Tembo: The Badass Elephant. Jak již samotný název napovídá, ústřední postavu si v této hře zahraje slon Tembo. V jeho kůži zavítají hráči do města Shell City, ve kterém se schyluje k útoku zločinecké organizace Phantom.

Protože si národní garda neví s útočníky, kteří jsou vyzbrojeni smrtícími válečnými zbraněmi, rady, je do akce povolán Tembo. S pomocí vlastního chobotu tak hráči budou muset nastolit opět pořádek.

  • Dostupnost: 1. 10. – 30. 10. pro Xbox One
Foto: archív tvůrců

Tembo: The Badass Elephant

Friday the 13th: The Game

Titul Friday the 13th: The Game dokáže hráčům pěkně pocuchat nervy, některé scény jsou opravdu již velké krváky. Na druhou stranu k nadcházejícímu Halloweenu či Dušičkám se hra s takovou tematikou skvěle hodí. Do kůže nelítostného zabijáka se hráči budou moci převtělit v multiplayerovém módu.

  • Dostupnost: 16. 10. – 15. 11. pro Xbox One
Foto: archív tvůrců

Friday the 13th: The Game

Disney's Bolt

Primárně pro televizní konzoli Xbox je určen titul Disney's Bolt. Díky zpětné kompatibilitě si jej ale užijí také majitelé Xboxu One. Hlavní postavou je v této kreslené hře, která našla předobraz na filmových plátnech, superpes Bolt. Ten se vydává na další nebezpečnou misi, ve které musí zachránit otce Penny před zlým doktorem Calicem.

  • Dostupnost: 1. 10. – 30. 10. pro Xbox 360, Xbox One
Foto: archív tvůrců

Disney's Bolt

Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge

V druhé půlce října bude možné pro herní systém Xbox 360 i televizní konzoli Xbox One stahovat díky předplatnému Games with Gold také povedenou rubačku Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge. Třetí generace je přitom proti dvěma předchozím dílům značně vylepšená, především v otázce grafiky a herního ovládání.

  • Dostupnost: 16. 10. – 15. 11. pro Xbox 360, Xbox One
Foto: archív tvůrců

Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge

Může se vám hodit na Sbazar.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám