Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: DriftCity - škola smyku

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoli by se mohlo zdát, že se jedná "jen" o další automobilový simulátor, který se svou grafikou blíží starším komerčním kouskům, ve skutečnosti jde o daleko více. O simulaci skutečného světa.

Článek

Proto vás před zahájením hraní čeká nutnost registrace na domovských stránkách. Následně bude dobře prověřeno vaše internetové připojení. Přece jen 600 MB je i pro ty rychlejší linky docela velké sousto. Bez dobrého internetu však nemá ani cenu se do hry pouštět, neboť celá probíhá on-line.

Vyberete si tedy auto, nadefinujete jeho vlastnosti a pustíte se do zkoumání rozsáhlého virtuálního světa. V něm se, jak už to tak bývá i ve skutečnosti, musíte postarat o obživu. Ze začátku nejspíše sáhnete po práci řidiče rozvážky, ale jakmile si za získaný bakšiš vylepšíte auto, můžete s ním vyzvat někoho dalšího na závod.

To vše plus spousta dalších možností, jak v rozsáhlém světě trávit čas. Dejte si pozor, protože tato hra je, ostatně jako kterékoli jiné MMORPG, velice návykové. Zvláště pak, pokud máte slabost pro auta.

DOWNLOAD, homepage, 590 MB, 10/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Toubou - trpíte závratí?

Pokud odpovídáte na otázku z nadpisu ano, pak byste účast v této hře měli zvážit. Ono totiž není nic jednoduchého viset na okraji kluzké plošiny a ještě přitom...

Výběr článků

Načítám