Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Blood Frontier – multiplayer akce

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znalcům postačí říct, že před sebou mají velice podařený klon Quake Areny. Ostatní nechť pokračují ve čtení minirecenze, kde si objasníme, co to konkrétně znamená.

Článek

Nejprve je nutné si říci, že se jedná o čistokrevnou multiplayer akci. Nenajdete zde tedy příběh pro jednoho hráče, hru si naopak užijete jen pokud máte solidní připojení k internetu. Vyberete si server a můžete začít válčit v módu deathmatch (všichni proti všem) anebo capture the flag (boj o vlajku).

Pokud byste čekali nějakou realistickou simulaci, budete nejspíš zklamáni. Tento druh her (včetně právě probíraného titulu) se vyznačuje tím, že je zde všechno tak nějak „přifouknuté“. Herní postavy se pohybují jako draví tygři a jsou schopni vyskočit do neuvěřitelné výšky, stejně tak zbraně připomínají ty pozemské pouze vzdáleně a jejich používání provází neskutečné efekty.

Jinými slovy, hra jako by z oka vypadla své předloze a několika dalším odvozeninám. Na jednu stranu to pro ni vyznívá dobře, protože jí nic podstatného nechybí, tedy až na originalitu. Pokud totiž máte v této branži jiného oblíbence, tento titul vás jen ztěží přesvědčí, abyste k němu přešli.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Peggle – divoká kulička

Mohlo by se zdát, že her s kuličkou rozbíjející kostky tu bylo více než dost. Ale pozor: toto obyčejný klon arkanoidu. Spousta změn z tohoto titulu však dělá...

Výběr článků

Načítám