Hlavní obsah

HRA: Moorhuhn Tennis - slepice na kurtu

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Série her s opeřenci v hlavní roli nebere konce, už tu bylo všelicos možné a nyní přišla řada i na bílý sport - tenis. Jestli je to povedená hříčka, anebo jen další mrhání časem hráčů se dozvíte v následující minirecenzi.

Článek

A abych vás dlouho nenapínal, pravdivá je spíše druhá varianta. Dokonce se mi zdá, že pod tímto pokusem (nazvat jej hrou by bylo příliš odvážné) ani není podepsána sama Phenomedia. Grafika vypadá totiž odpudivě a staticky, krom dvou slepic, které tu a tam máchnou raketou, se na kurtu nic neděje.

Nedočkáme se ani tenisových pravidel, pouze za každý odražený míč se vám přičte pět bodů. Stačí tedy jenom odpálit míček mezerníkem a pak se postavit tak, abyste jej odrazili, avšak ne ven z hrací plochy, za to ztrácíte život. Jedná se tedy o jakousi variantu na Pong než jakýkoli tenis.

Je mi docela líto, že to musím napsat, ale sérii, kterou začala dodnes nepřekonaná legenda, ničí takové to hry, o nichž bych nepsal, kdyby neměly dva velmi slavné ptáky v hlavní roli. Půjde-li to takhle dále, ani nechci domýšlet, jak to skončí.

DOWNLOAD, homepage, 1.2 MB, 4/10

Reklama

Související články

HRA: Capitan Pork's World Violence

Po dvou velkých a složitých titulech tady dnes máme něco jednoduššího a hlavně menšího. Pokud znáte Liero anebo alespoň Worms, pak vězte, že toto je jejich...

HRA: SkyPuppy - létající štěně

Ačkoli hra podle obrázků vypadá roztomile jako pro předškolní děti, nenechte se plést, je to docela tuhá arkáda. Máte za úkol vyletět s pejskem co nejvýše,...

HRA: Pong DX - tak trochu jiný pong

Odrážení kuličky od protilehlých stěn je už zábava poměrně známá, ostatně se jedná o jednu z nejstarších her vůbec. Teď se ovšem setkáváme s její variací,...

Výběr článků

Načítám