Hlavní obsah

HRA: Capitan Pork's World Violence

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po dvou velkých a složitých titulech tady dnes máme něco jednoduššího a hlavně menšího. Pokud znáte Liero anebo alespoň Worms, pak vězte, že toto je jejich klon - a celkem ujde.

Článek

A pro ty, kdo výše uvedené dvě hry neznají, jen zhruba načrtnu situaci. Zboku vidíte obrovskou plochu, po níž se pohybují malá zvířátka, zde by to podle všeho měla být prasátka. Ovšem neztrácejí svůj čas jen tak pro nic za nic, nýbrž se ho snaží využít tak, že se pokouší jeden druhého zničit. Za každé zabití se připíše bodík a postavička se za chvíli oživí někde jinde.

Tolik ve zkratce k principu hry. Může se to zdát jednoduché, ale speciálně tady bych doporučil pročíst si ReadMe soubor, jinak se spolehlivě ztratíte. Může za to zejména množství zbraní - je velice vzrušující je všechny zkoušet a pozorovat, jak efektně dokáží zprovodit ze světa vaše spoluhráče. Ti také stojí za zmínku, protože se si můžete vybírat jejich povahy a určit tak, jestli útočí přímo nebo ze zálohy, či se spíš brání.

A pokud by vám ani to nestačilo, můžete si po síti propojit dva počítače a zahrát společně. Není snad ani nutné zdůrazňovat, že je to ta nejlepší zábava.

DOWNLOAD, homepage, 0.9 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Ball Fall - kuličko nespadni!

Her, kde se snažíte, aby kulička nespadla tam, kam nemá, je spousta, ale tato se od nich odlišuje významně odlišuje: je totiž pekelně rychlá, zběsilá a tudíž...

HRA: Clan Bomber - zábavné výbuchy

Dnes tady máme netradiční předělávku Bombermana známého též jako Dyna Blaster. Zajímavá je hlavně tím, že na jedné mapě, jichž je na výběr nepřeberné množství,...

HRA: Jet Boarder - na jedno tlačítko

I když jsme zde posledně měli minigolf, který se dal ovládat pouze jednou klávesou, tato hra to dotahuje až k dokonalosti. Dokonce i v menu si poradíte...

Výběr článků

Načítám