Hlavní obsah

HRA: IceMania - ledové šílenství

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mistrovství světa v ledním hokeji už skončilo a budeme na něj vzpomínat ještě dlouho, protože se zapsalo zlatým písmem do historie. Pokud si chcete oživit vzpomínky, pak je ideálním prostředkem minihokej s příznačným názvem IceMania.

Článek

Pravidla jsou podobná jako u normálního ledního hokeje, jen počítejte s tím, že ke spoustě situací ani nedojde. Na ledě se totiž prohánějí pouze čtyři hráči (2+2), ale je roztomilé, že vypadají úplně stejně, jako maskoti na skončeném světovém šampionátu.

Cílem hry je tedy vsítit co nejvíce gólů. Pokud se vám to podaří, postupujete do další úrovně, která se od předchozí liší vyšší obtížnosti, konkrétně se zvětší počet protihráčů.

K ovládání slouží kurzorové šipky, mezerník pro střelbu a trojice kláves Y, X a C pro přihrávky.

Celá hra je stvořena ve Flashi, ale musíme si zvyknout, že už to v poslední době není žádná nevýhoda, jak po stránce grafické, tak herní.

Co tedy dodat? Hoši, do toho!

DOWNLOAD, homepage, 5 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: Tessera - relaxační logika

Piškvorky každý z vás určitě zná, a proto se stačí omezit pouze na konstatování, že následující hra je jejich mírnou variací. Sice není originální, ale docela...

HRA: Cube Combat - originální mlátička

Dnes tady mám něco pro příznivce akčních a bojových her. V aréně ve tvaru krychle se sejdou dvě postavičky složené z geometrických objektů a rozdají...

HRA: Bod Blob - roztomilá logika

Dnes tady máme něco ze soudku logických her, ale pozor, jedná se spíše o prostředek pro tříbení mysli mladších hráčů. Zkusit ho samozřejmě mohou všichni,...

Výběr článků

Načítám