Hlavní obsah

HRA: Bomb - logika z Japonska

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do třetice všeho dobrého je i poslední hra tohoto týdne z rodu logických. Ovšem není to ledajaká logika, ale titul zkoumající schopnosti mozkových závitů až z dalekého Japonska. Je tudíž docela originální a tím i zábavný.

Článek

Už podle názvu je patrné, že zde půjde o exploze všeho druhu. Hrací plocha je rozdělena do čtverců, z nichž vás zajímají zejména ty zelené, protože je musíte všechny zničit a jak jinak to uděláte, než že je necháte explodovat.

Cílem k tomu jsou určité čtverce, na nichž jsou nakresleny šipky. Když na ně totiž kliknete, explodují a zničí vše, co se nachází ve spěru oněch šipek. Ovšem musíte si ovšem dávat pozor na přítomnost tmavě zelených čtverců, protože to v případě jejich výbuchu znamená konec úrovně.

Žlutozelené čtverce mají tu vlastnost, že sílu výbuchu pohlcují - to samé činí i zdi, přes které se nic dalšího nedostane.

Dohromady to tedy celkem dělá nějakých padesát úrovní, nad kterými strávíte spoustu času, budete-li je chtít všechny vyřešit.

DOWNLOAD, homepage, 2 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Iter Vehemens ad Necem - Nethack se vrací?

Pamatujete ještě na podivně vyhlížející ASCII hru, kde hlavního hrdinu i celý jeho svět tvořily pouze ASCII znaky, která se jmenovala Nehack? Teď tu máme něco...

HRA: Block - kvalitní Arkanoid

I když lze na internetu nalézt stovky a možná i tisíce klonů Arkanoidu, vždy se najde nějaký, který příjemně překvapí ať už originálním nápadem, nebo kvalitním...

HRA: Streambolt - jako na automatech

Pro všechny znuděné duše je určena plošinovka, která jako by z oka vypadla titulům, které jsem jako malý bez přestání hrál na automatech. Je nenáročná...

Výběr článků

Načítám