Hlavní obsah

Herní oslava nezávislosti. České a slovenské tituly jsou výrazně levnější

Novinky, abr

Ušetřit klidně až 75 procent je aktuálně možné při nákupu počítačových her z české a slovenské produkce. Ve spolupráci s místními herními studii totiž herní platforma Steam spustila akci zvanou Český a slovenský herní týden (Czech and Slovak Games Week). Jde o zajímavý způsob, jak oslavit státní stávek 28. října.

Foto: repro steampowered.com

Český a slovenský herní týden na Steamu

Článek

„Československo prohlásilo nezávislost před 102 lety, 28. října 1918. A i když se některé věci od té doby změnily, Česká republika a Slovensko jsou od roku 1993 samostatné země, rok 1918 stále zůstává nejdůležitějším bodem novodobé historie obou zemí,“ avizovali pracovníci Steamu.

Jak je z řádků výše patrné, na Steamu oslavy netrvají pouze o slavnostní středu, ale po dobu jednoho týdne. Konkrétně slevy začaly být nabízeny již v pondělí 26. listopadu a bude je možné využít až do úterý 2. listopadu.

Vážná konkurence pro Windows? Valve chce proměnit Linux v herní platformu

Software

Zajímavé je, že každý den budou zlevněny úplně jiné hry. Rozhodně se tedy vyplatí v následujících dnech sledovat tuto webovou stránku. Na ní je totiž každý den aktualizovaný seznam nabízených českých a slovenských titulů se slevou.

V pondělí a úterý byly ve slevě například tituly Robot Soccer Challenge, Jupiteration, Euro Truck Simulator 2, Pilgrims, Car Puzzler, Space Engineers, Ministry of Broadcast, Rampage Knights, Feudal Alloy a Air Missions: HIND.

Některé slevy se budou samozřejmě v průběhu týdne opakovat, celkově by ale mělo být nabízeno se slevou více než 160 her. Do oslav vzniku samostatného československého státu se totiž zapojilo hned 72 vývojářů z Česka i Slovenska.

Foto: repro steampowered.com

Ukázka českých a slovenských her ve slevě

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám