Hlavní obsah

E3: Gears 5 ukáže hráčům krásy planety Sera

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Ochutnávku z chystaného pokračování série Gears of War si pro nás připravili tvůrci na veletrhu E3, který právě probíhá v americkém Los Angeles. V pořadí již pátý díl vezme hráči zpět na planetu Seru.

Trailer ke hře Gears 5Video: archiv tvůrců

 
Článek

V této střílečce z pohledu třetí osoby jde jen o jedno – porazit Locusty. Pokud jste dohráli kampaň Gears of War 4 (recenze), tak víte, že po původní trilogii se Gearsy vrátily ve velkém a sága pokračuje docela divoce.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Gears 5

Hráči si budou moci užít kampaně v singleplayer módu, ale také v týmové spolupráci s kamarádem, a to po internetu i lokálně. Chybět pochopitelně nebude ani oblíbený multiplayer pro více hráčů. Na E3 jsme byli svědky kooperativního módu Escape, ve kterém se musí hráč spolu se svými parťáky infiltrovat do locustího doupěte a celé jej vyhodit do povětří.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Gears 5

Připojit se k ústřední postavě JD Fenixovi a jeho přátelům a konečně dorazit Locusty budou moci majitelé televizních konzolí Xbox už letos na podzim. Titul totiž vychází 10. září. Podle předběžných informací by se cena měla pohybovat okolo 1800 Kč.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Gears 5

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám