Hlavní obsah

Assassin‘s Creed Valhalla zavede hráče do doby vikingů

Novinky, abr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nechť vikingská klání vypuknou! V úterý oficiálně odstartovaly prodeje očekávané hry Assassin‘s Creed Valhalla, která je k dispozici pro staré i nové konzole, ale také pro klasické počítače. Co můžeme od jedné z nejočekávanějších her předvánoční sezony čekat?

Ukázka ze hry Assassin's Creed ValhallaVideo: Ubisoft North America

 
Článek

V novém díle ságy Assassin‘s Creed s podtitulem Valhalla se hráči převtělí do role Eivora, neohroženého vikingského válečníka vychovaného na bájích o bitvách a slávě.

Budou bojovat s nepřáteli, ale také budovat vlastní osadu a zajišťovat si politický vliv. Nepůjde tedy rozhodně o jednoduchý titul. Valhalla nabídne nemilosrdný styl boje vikingských válečníků, od boje se dvěma jednorukými zbraněmi, jako jsou sekery či meče, až po duely s jednou zbraní a štítem.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Assassin‘s Creed Valhalla

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Assassin‘s Creed Valhalla

O brutalitu nebude nouze (nepřátelům bude Eivor sekat hlavy i nepozorovaně je zabíjet skrytými čepelemi), i proto je titul Assassin‘s Creed Valhalla určen pro hráče od 18 let. Díky pokročilým RPG mechanikám lze ovlivnit vývoj ústřední postavy, a tím utvářet celý herní děj.

Od tajemných břehů Norska se vydáte do krásných, ale nepřátelských království Anglie. Tvůrci slibují velký otevřený svět a intuitivní soubojový systém. To by měla být záruka pro dlouhé desítky hodin hraní. Těšit se lze také na rybaření, lovení i hospodské hry.

Nová éra televizních konzolí startuje

Hardware

Pokud nebudete plenit nepřátelská území, můžete se věnovat vylepšování vlastní osady – stavět kasárny, kovárny, tetovací salóny a další. A přitom všem také zařazovat další nájezdníky do své družiny.

Assassin's Creed: Valhalla se v tuzemských obchodech nabízí ve verzi pro počítače za 1550 Kč, varianta pro herní konzole vyjde o 150 Kč dráž.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Assassin‘s Creed Valhalla

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Assassin‘s Creed Valhalla

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám