Hlavní obsah

HRA: Typeball - sportujeme na klávesnici

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Baseball není zrovna sportem, se kterým bychom se setkávali každý týden, a proto docela zaujme pokus o jeho počítačové zpracování. Vžijete se tak do role odpalovače, na němž závisí osud celého týmu.

Článek

Poslední nadhoz. Davy na ochozech šílí. Čeká vás rozhodující odpal sezóny - ano, tak takovéto nervy určitě prožívá onen hráč, kterého máte tu čest zastupovat. Váš výhled je tak jen velmi omezený: vidíte jen ostrá světla, za nimi výsledkovou tabuli a plné tribuny lidí.

Teď k tomu, jak budete odpal ovládat. A zde přichází největší překvapení. Na letícím míčku totiž musíte přečíst v určitém okamžiku písmeno a totéž pak stisknout na klávesnici, což vám zajistí bezchybný odpal. Celkem máte na rozdíl od reality pokusy dva.

A to se pořád dokola opakuje až do doby, kdy třikrát promáchnete. Pak se sečtou až dosud utržené body a následuje zápis mezi nejlepší hráče v síni slávy.

Žádná extrémní zábava to není, ale takové procvičení postřehu a pohotových reakcí to může na pár desítek minut zaujmout.

DOWNLOAD, homepage, 6.2 MB, 5/10

Reklama

Související články

HRA: X-Moto - blázniviny na motorce

Pamatujete ještě na Elastomanii? Na hru, v níž platily jaksi pokřivené fyzikální zákony, což vám umožnilo dělat s motorkou ty nejšílenější věci, jaké jste...

Výběr článků

Načítám