Hlavní obsah

HRA: GS Inspector - hledejte rozdíly

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je s podivem, že tak jednoduchou myšlenku dosud nikdo neměl: převést do virtuální podoby porovnávání dvou téměř totožných fotografií a hledání rozdílů na nich. Až teď a výsledek můžete posoudit sami.

Článek

Když jsem byl mladší, nebyly ještě v domácnostech počítače, na televizi bylo lepší se nedívat, a tak jedinou smysluplnou zábavou byly různé časopisy. V těch nesměly chybět křížovky a taky jiné kvízy, mezi nimi i hledání drobných rozdílů na dvou zdánlivě stejných obrázcích.

A právě to je náplní hry s názvem GS Ispector. Rozdílné místo na fotografii je třeba označit kliknutím myší. Ovšem aby vše nebylo tak jednoduché, číhá na vás nepřítel v podobě nemilosrdného časového limitu znázorněného zmenšujícím se sloupcem napravo. Ten klesá ještě rychleji v případě, že se nestrefíte nebo označíte nesprávnou oblast.

Nabídka fotografií je celkem bohatá a je přehledně roztříděna do několika kategorií podle žánru. Ke všemu hraje docela příjemná hudba, ale po delší době začne trochu rušit v soustředění, které je zde opravdu zapotřebí, protože některé fotky jsou opravdu zapeklité.

Každopádně je to celkem originální a zábavná hra, takže si zaslouží vysoké ocenění, i když by někomu mohla přijít nudná.

DOWNLOAD, homepage, 7 MB, 9/10

Reklama

Související články

HRA: Spice Trade - naprosto něco jiného

Dnešní titul není ani tak hrou v pravém slova smyslu jako spíše jakýmsi virtuálním světem, který se odehrává na Blízkém východě. Možná by se ale dala přirovnat...

HRA: Nexuiz - multiplayer střílečka

Téměř 160 MB velký instalační soubor, grafika ve stylu Quake, hraní po internetu. To vše jsou atributy dnešní hry z názvem Nexuiz - je jasné, že to bude...

HRA: Capitan Pork's World Violence

Po dvou velkých a složitých titulech tady dnes máme něco jednoduššího a hlavně menšího. Pokud znáte Liero anebo alespoň Worms, pak vězte, že toto je jejich...

Výběr článků

Načítám