Hlavní obsah

E3: Z filmových pláten na herní obrazovky. Keanu Reeves zazáří v Cyberpunk 2077

Novinky, ort

Trailer k novému titulu Cyberpunk 2077 vypadá velmi slibně, představen byl na veletrhu E3 v americkém Los Angeles. Už nyní je díky tomu jasné, že jednu z ústředních postav si zahraje Keanu Reeves, který zazářil například ve filmové sérii Matrix. Titul od studia CD Project Red, který stojí například za sérií Witcher, se však objeví na pultech obchodů až příští rok.

Trailer ke hře Cyberpunk 2077Video: archiv tvůrců

 
Článek

Cyberpunk 2077 nabídne velký otevřený svět, kde zažijete brutální, a přesto realistickou budoucnost. Typický přitom pro tuto hru bude nelineární příběh plný zvratů.

Nový titul se inspiruje knihami Williama Gibsona, filmy Blade Runner či japonským anime megafilmem Ghost in the Shell či hrou Deus Ex. Jelikož ale hra vychází hlavně z pera tvůrců hry Cyberpunk, kde jde vytvořit jakoukoliv postavu, tak i tento díl zprostředkuje hráčům stejné možnosti.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Cyberpunk 2077

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Cyberpunk 2077

Zajímavostí je, že každé rozhodnutí – od schopností, implantátů až po podobu samotné postavy – bude ovlivňovat hlavní příběh. Tvůrci také prozradili, že Cyberpunk 2077 se bude odehrávat po celém světě.

Cyberpunk 2077 vyjde ve verzi pro PC i konzole, a to 16. dubna 2020. Za variantu pro Xbox One a PlayStation 4 případní zájemci podle odhadů obchodníků zaplatí 1800 Kč, počítačová verze vyjde o pět set korun levněji.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Cyberpunk 2077

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Cyberpunk 2077

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám