Hlavní obsah

Poklady, piráti a nekonečné moře. Sea of Thieves si stáhlo pět miliónů lidí

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Titul Sea of Thieves nedostal ve světových recenzích zrovna dvakrát lichotivé hodnocení. To ale evidentně hráče neodradilo. Tvůrci se nyní pochlubili, že hru si od dubna stáhlo již více než pět miliónů hráčů.

Upoutávka na hru Sea of ThievesVideo: Rare

 
Článek

Takový počet stažení je překvapivý vzhledem k tomu, že titul je k dispozici pouze pro konzoli Xbox a počítače s Windows 10. Navíc pořizovací cena není zrovna dvakrát příznivá, Sea of Thieves se totiž nabízí v obchodech za 1799 Kč.

Na druhou stranu je potřeba upozornit, že Microsoft nabízel titul ke stažení zadarmo i v rámci předplacené služby Game Pass. A kolik lidí tuto nabídku využilo, již tvůrci neuvádějí.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Sea of Thieves

V Sea of Thieves se hráč stává pirátem a je vyslán na cestu k tomu, aby se stal legendou. Do vínku tak dostává základní předměty, zbraně a loď, jejíž velikost záleží na počtu hráčů. Malou plachetnici tak dostane hráč sám, případně pokud hraje s jedním kamarádem. Velká plachetnice je pro tři až čtyři hráče.

Hráči se vydají na velkolepé výpravy za legendárními artefakty a ukrytými poklady, pořád ale budou muset být připraveni na to, že někde za obzorem číhá hrozba – ostatní hráči.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Sea of Thieves

Sea of Thieves je hrou ve znamení svobody, kamarádství, dobrodružství a napětí. Dokončením výprav získáte zlato, zvýšíte svou reputaci ve světě Sea of Thieves a o krůček se přiblížíte statusu pirátské legendy.

Celou recenzi hry Sea of Thieves naleznete v našem dřívějším článku. [celá zpráva]

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám