Hlavní obsah

Project Cars slibuje strhující závodní akci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vytvořit co nejvěrnější závodní simulátor – to byl úkol, který si dali tvůrci titulu Project Cars. Na vývoji hry se tak podílela komunita milovníků závodních her, kteří mimochodem na realizaci hry přispěli z vlastních kapes, i skuteční závodníci. Po několika odkladech je dlouho očekávaná hra konečně hotová.

Upoutávka na hru Project CarsVideo: Slightly Mad Studios

 
Článek

Díky tomu nabídne Project Cars široké možnosti nastavení a úprav. Ovládat ty nejrychlejší vozy na planetě tak může klidně i naprostý začátečník, zároveň hra ale dokáže potrápit i zkušené jezdce. Ti si mohou na okruzích nastavit reálné opotřebování pneumatik, spotřebu paliva a zároveň vypnout všechny elektronické asistenty. Samozřejmostí je i možnost ovládání počasí.

Project Cars obsahuje nepřeberné množství závodních tříd a stovky detailně vymodelovaných aut. Závodit je tak možné v běžných cestovních vozech, ale zároveň také v motokárách, plnokrevných sporťácích a dokonce i v řadě veteránů.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Project Cars

Ze současných závodních her také novinka nabízí nejbohatší výběr tratí. Na výběr jich je více než 60, přičemž stále přibývají nové. Mezi slavnými jmény, jako jsou Monza, Laguna Seca, Brands Hatch, Hockenheim Ring, Silverstone, se vyjímá například i krásně zpracovaný Masarykův okruh v Brně.

Project Cars vychází tento týden pro klasické počítače a televizní konzole Sony PlayStation 4 a Microsoft Xbox One.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Project Cars

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám