Hlavní obsah

Fantasy Liga: Hokejovým trenérem na MS na vlastní kůži

Novinky, mif

Po fotbalových fanoušcích si na své přijdou také milovníci hokeje. Fantasy Liga na Sport.cz totiž nově nabízí vedle Gambrinus ligy také speciál Mistrovství světa v ledním hokeji. V něm si mohou hráči na vlastní kůži vyzkoušet, jaké to je být trenérem na MS.

Foto: Sport.cz

Fantasy Liga - Mistrovství světa v ledním hokeji

Článek

„Chtěli jsme vyhovět fanouškům nejrychlejší kolektivní hry na světě, a proto jsme připravili tento speciál. Abychom hru udělali co nejvíce atraktivní, tak jsme ve vybírání hráčů nechali uživatelům naprostou volnost. Mohou se držet národních barev, ale klidně si postavit i mezinárodní tým,“ řekl Zdeněk Martina, produktový manažer Seznam.cz.

Foto: Sport.cz

Fantasy Liga

Podle něj je princip hry velice jednoduchý. „Každý hráč si denně může vytvořit sestavu skládající se z jednoho brankáře a dvou pětek (čtyř obránců a šesti útočníků, pozn. red.) jakékoliv národnosti. Každý hokejista je podle svých kvalit finančně ohodnocen a uživatel se nákupem musí vejít do 100 miliónů korun. Nejde tedy o to postavit sestavu snů, ale vybrat to nejlepší za dostupnou cenu,“ přiblížil Martina.

Foto: Sport.cz

Fantasy Liga

„Stejně jako fotbaloví Fantasy hráči, tak i ti hokejoví si mezi sebou mohou vytvářet takzvané miniligy. To znamená, že se sestavou, kterou uživatel vytvoří pro daný den, bude soutěžit nejen proti všem hráčům Sport.cz Fantasy ligy, ale i proti hráčům miniligy, do které je přihlášen,“ uzavřel produktový manažer Seznam.cz.

Foto: Sport.cz

Fantasy Liga

Fantasy Liga funguje od poloviny února, kdy byl spuštěn fotbalový speciál. Za tu dobu si získala řadu fanoušků, každý týden ji hraje více než 50 000 uživatelů. Přesná pravidla Fantasy Ligy naleznete na serveru Sport.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám