Hlavní obsah

Seriál o Angry Birds bude mít premiéru v polovině března

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Angry Birds patří mezi nejpopulárnější hry současnosti, k dispozici je pro mobilní telefony, počítačové tablety, nejrůznější konzole a dokonce i pro chytré televizory. Popularitu se nyní tvůrci ze studia Rovio budou snažit využít i v novém animovaném seriálu. Upozornil na to server Cnet.com.

Trailer k seriálu Angry Birds ToonsVideo: Rovio

 
Článek

Seriál Angry Birds Toons bude mít 52 epizod, premiéra je naplánovaná na 16. března. Zda autoři chtějí jednotlivé díly zveřejňovat pouze na svých internetových stránkách nebo navážou spolupráci s nějakou televizní stanicí, zatím není jasné.

Děj seriálu se nicméně bude inspirovat samotnou hrou. V té spolu soupeří ptáčci proti prasatům. Zástupci ptačí říše jsou naštvaní, protože představitelé vepřového království jim ukradli vajíčka a chtějí si je udělat k večeři.

Foto: mif, Novinky

Ukázka ze hry Angry Birds

Cílem je nasměrovat ptáčky tak, aby „pozabíjeli“ všechna prasata. Ve hře se přitom objevují zástupci různých čeledí, přičemž každý má jiné přednosti. Zatímco jeden druh dokáže rozbít i kamení, druhý si poradí jen se sklem.

Pouze u seriálu Angry Birds Toons ale tvůrci neskončí. Podle serveru IMDb by se měl v roce 2015 v kinech objevit celý film. Jako poradce se na projektu bude podílet David Maisel, který působil ve studiích Marvel a Walt Disney. [celá zpráva]

Foto: mif, Novinky

Ukázka ze hry Angry Birds

Reklama

Výběr článků

Načítám