Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Sunshine Acres – virtuální zahrádka

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chtěli byste mít vlastní zahrádku, na které byste si pěstovali zeleninu, ale nemátena ni čas, místo, ani prostředky? U té virtuální není ničeho takového potřeba, stačí jen umět klikat myší.

Článek

Ano, klikání myší je zde základní úkon, se kterým vyřešíte vše. Od základního výběru plodin, přes jejich sadbu, až po zalévání, manuální okopávání a výslednou sklizeň. To je zhruba asi tak všechno, co na vás v tomto simulátoru zahrádkaření čeká. Pravda, největší trumf v rukávu si necháváme až na konec: může se také stát, že dovnitř vtrhnou zdivočelé ovce a snaží se něco z vaší úrody sežrat. Jejich rozhánění je tak zřejmě nejakčnějším okamžikem celé hry.

Čekali byste nějaký rozvoj farmy po první úspěšné sklizni? Investice do vybavení, personálu, nakupování nových pozemků a přeměna malé zahrádky na potravinářské impérium? Možná v lehkých náznacích, ale hlavně nic moc složitého, abyste u toho museli přemýšlet.

Od zavedené filozofie tohoto herního giganta prakticky nic neodlišuje. Opět můžeme jako přes kopírák zopakovat názor, že hra je maximálně vhodná pro mladší hráče, kdokoli náročnější v ní asi dlouhodobější zalíbení nenajde.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám