Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Ultrastar Deluxe – domácí karaoke

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnešní titul není ani tak hrou v pravém smyslu jako přesně tím, co slibuje nadpis. Stačí vám tedy jen mikrofon a můžete si doma užít zábavu, za kterou byste dříve museli vyrážet do baru.

Článek

Zcela obyčejný mikrofon je jediným příslušenstvím, které se od vás vyžaduje. To je potěšitelné, protože pokud máte zkušenost podobnými tituly pro herní konzoly, určitě víte, že si musíte nezřídka kdy přikupovat speciální příslušenství. Tady nic takového nehrozí.

Na druhou stranu je na hře samotné poznat, že pochází z freewarové oblasti. Čekali byste obsáhlou nabídku nejrůznějších hitů, kde je jeden známější než druhý? Chyba lávky, to by se licenční poplatky šplhaly do závratných výšin. A tak zde naleznete jen pár desítek skladeb méně známých skupin. Na druhou stranu je nabízena možnost přidat si do hry prakticky jakoukoli píseň. Zabere to sice nějaký čas a porušíte přitom nejspíše něčí práva.

:. Ultrastar Deluxe

No a pak už jen stačí sezvat kamarády, obstarat něco k pití, aby opadly prvotní zábrany, a můžete se dobře bavit. Hra obsahuje dokonce i jednoduchý algoritmus, který vyhodnocuje, jak dobře se vám zpívání daří, a tak své výsledky můžete následně porovnávat.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám