Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Cosmic Pirates – vesmírné dobrodružství

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konečně někoho napadlo pojmout vesmírnou střílečku tak, že zde nejde jen o záchranu země, ale naopak o vlastní obohacení a prospěch. Vesmírní piráti si s těmi námořními v ničem nezadají.

Článek

Vzhledem k názvu hry by se dala očekávat nějaká nápaditější náplň misí než jen poletování a střílení, ale bohužel. Můžeme tedy konstatovat, že se jedná o další z nespočetného zástupu vesmírných stříleček.

Obzvláště velký důraz je zde kladen na grafiku. Vše je zde barevné, až oči přecházejí, jedna exploze střídá druhou. To však samo o sobě úspěch nezaručuje. Nezbytný je rovněž propracovaný systém bonusů, vývoje zbraní a nepřátel. Toho se vám zde dostane měrou vrchovatou.

Nejde totiž jen o postupné vylepšování, ale zásadní změny, které značným způsobem promění poměry a způsob boje. Díky tomu se nuda nedostaví tak rychle, jak bývá u podobného druhu her obvyklé. Tomu také napomáhá propracovaný příběh, se kterým jste seznamování před začátkem každé úrovně.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám