Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Epoch Star – hluboký vesmír

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toto není jen další obyčejná vesmírná střílečka, ale komplexněji pojatá hra s RPG prvky a neuvěřitelnou rozmanitostí jak misí, tak prostředí. Pokud se do ní pustíte, pak máte rozhodně o zábavu na dlouhé zimní večery vystaráno.

Článek

Grafika, to je to první co si zaslouží pozornost. Zprvu by se mohlo zdát, že se vše snaží vsadit na minimalistickou kartu, ale jakmile to všechno uvidíte v pohybu, určitě uznáte, že opak je pravdou. Protože je vám otevřena prakticky celá galaxie, budete neustále objevovat nová a nová prostředí: planety, hvězdy, jejich seskupení, mlhoviny, pulsary – to vše bude vytvářet neuvěřitelně působivou kulisou pro vaše dobrodružství.

:. Epoch Star

Ani v těch se nemusíte bát, že by na vás sedlo strašidlo stereotypní nudy. Jakmile se dostatečně nabažíte „pracovních“ misí spočívajících v těžbě surovin s poletujících asteroidů, začnou se odehrávat menší šarvátky, které se později naplno rozhoří v opravdovou válku. Vašimi pevnými body přitom budou vesmírné stanice: nejenom že jsou to jediná místa, kde je možno hru uložit, ale také si zde můžete vylepšovat svou loď.

:. Epoch Star

Samozřejmě, jsou zde i jisté nedostatky. Někoho může odradit nepříliš jednoduché ovládání, jinému zase mohou vadit občasné chyby ve hře. Když se však přes obojí přenesete, získáte vizuálně velmi povedenou zábavu na opravdu dlouhou dobu.

:. Epoch Star

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Broken Sword 2.5 – návrat klasiky

Některé hry jsou natolik populární, že pokud se jejich fanoušci nedočkají pokračování, vytvoří si své vlastní. To je i případ populární adventury Broken Sword....

Hrajeme zdarma: Axiebal 7 - koulela se kulička

I když her, ve kterých máte ovládat neposednou kuličku, existuje spousta, pokud se spojí nápaditý design úrovní s dobrou hratelností, není důvod nepodlehnout...

Výběr článků

Načítám