Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Telurica - zajímavý experiment

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pravidelní čtenáři už jistě vědí, že hry z produkce Digipenu se od těch ostatních poněkud odlišují. Jasným důkazem je i dnešní titul, který si hraje s barvami a tvary.

Článek

Těžko říci, kam na ty nápady v Digipenu pořád chodí, ale i když doslova chrlí jednu hru za druhou, vždy při jejím popisování musíme vyslovit úžas na tím, jak je originální. A nejinak je tomu i v případě Teluricy.

Ovládáte v ní stvoření podobné sněhulákovi, které neustále pobíhá po povrchu koule a snaží se sehnat něco k jídlu. Nejsnazší cesta je sbírání ovoce ze stromů a až trochu povyrostete, můžete je rovnou setřásat naražením do stromu. A proč se vlastně musíte snažit vyrůst. Jednoduše proto, abyste co nejdéle odolávali nepřátelům.

Protože je úkol stále týž a úroveň obtížnosti jen jedna, nevydržíte obvykle víc jak pár minut. Možná vás to po několika pokusech přestane bavit, ale už jen kvůli zajímavému vizuálnímu dojmu byste si Teluricu neměli nechat ujít.

DOWNLOAD, homepage, 6.5 MB, 8/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Ultimate Stunts - návrat legendy

Každému, kdo zažil éru operačního systému DOS, není třeba tuto hru blíže představovat. Postavte si svou vlastní trať plnou překážek a vyrazte na ni v některém...

Výběr článků

Načítám