Hlavní obsah

Apple odhalí příští týden nové iPady. Možná ukáže i úplně nový model

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Apple svolává novináře do kalifornského Cupertina na příští týden na pravidelnou podzimní tiskovou konferenci. Americký počítačový gigant sice oficiálně neprozradil, co se chystá odhalit, s největší pravděpodobností ale půjde o nové počítačové tablety iPad.

Foto: Apple

Pozvánka na čtvrteční tiskovku společnosti Apple.

Článek

„Je to už příliš dlouho,“ stojí v pozvánce společnosti Apple. Ironický slogan odkazuje na fanoušky, kteří přímo dychtí po novinkách s logem nakousnutého jablka. Akce v sídle amerického počítačového giganta startuje ve čtvrtek 16. října od 19 hodin středoevropského času.

Foto: archív výrobce

Oba nové iPady vedle sebe

Hlavním trhákem večera by měly být nové iPady, konkrétně vylepšená verze loňského modelu Air a třetí generace kompaktního tabletu Mini. Nad konkrétní hardwarovou specifikací však zatím stále visí otazník.

Objevily se také spekulace, že odhalen bude zcela nový iPad s obří úhlopříčkou 12,9 palce. Ten by měl kromě platformy iOS zvládat pracovat také pod plnohodnotným operačním systémem OS X. Apple by tak tímto modelem přiblížil svět počítačových tabletů plnohodnotným pracovním stanicím a notebookům.

Foto: Apple

Nový iMac připomíná svým vzhledem iPad

Foto: Apple

Apple Mac Mini

Mezi dalšími odhalenými novinkami mají být stolní počítače iMac a Mac či další generace multimediálního televizního centra Apple TV.

Novinky odhaloval americký počítačový gigant už zkraje září. K vidění byly tehdy nové iPhony 6 a 6 Plus a první chytré hodinky s logem nakousnutého jablka Apple Watch. [celá zpráva]

Foto: Adrees Latif, Reuters

Nové iPhony 6

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám