Hlavní obsah

Čeští prodejci začali nabízet ultrabook od Lenova

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tuzemské obchody zařadily do nabídky ultrabook od společnosti Lenovo. Aktuální cena novinky je podle tuzemského srovnávače cen Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.cz, ve všech obchodech zcela stejná. Zájemci za model IdeaPad U300s zaplatí přesně 20 990 Kč. Skladem ho bohužel nemá žádný prodejce.

Článek

Ultrabook IdeaPad U300s od společnosti Lenovo se snaží zaujmout především mladší generaci. Vedle nudných stříbrných plastů nabízí novinku také v atraktivních odstínech, jako je červená nebo oranžová. Tyto barevné kombinace se však zatím prodávají výhradně v zahraničí.

Ultrabook od Lenova nabídne Intel Core i5 2467M s frekvencí 1,6 GHz, který se v případě potřeby dokáže sám přetaktovat až na 2,3 GHz. K dispozici jsou 4 GB operační paměti typu DDR3. O grafický výkon se pak stará integrovaný čip Intel HD Graphics 3000.

Místo klasického pevného disku má ultrabook od Lenova 128GB SSD jednotku. V jeho výbavě nechybí ani vestavěná webkamera, HDMI výstup či bezdrátový adaptér WiFi.

Ve srovnání s konkurenčními modely je IdeaPad U300s o poznání baculatější, jeho rozměry jsou 324x216x14,9 mm. Co ztrácí tento přístroj v rozměrech, to se snaží dohnat ve váze – jeho hmotnost je totiž proti konkurenci nepatrně nižší, konkrétně 1,3 kg.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám