Hlavní obsah

Vánoční kvíz od Seznamu odhaluje tajemství o Járovi Cimrmanovi

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz odstartovala vánoční kvíz, který je určen především pro znalce života a díla největšího Čecha – Járy Cimrmana. Potvrdil to PR specialista společnosti Seznam.cz Jakub Šumanský s tím, že nová soutěžní otázka bude vyhlášena každý den, a to až do Vánoc.

Foto: Novinky

Soutěžní otázka na webu Jarmara.at

Článek

„Od 1. do 24. 12. se každý den na stránkách jarmara.at mezi aktualitami objeví nová soutěžní otázka. Každý den se hraje o malé artefakty z divadla Járy Cimrmana, mezi kterými nechybí stolní kalendáře na rok 2012, trička, audio záznamy či knihy. 24.12. je pak možné vyhrát dva lístky do divadla Járy Cimrmana,“ uvedl Šumanský.

Soutěžní otázky najdou lidé na webu v roletce s informacemi (táhlo označené písmenem i, které je umístěno úplně vlevo). Správné odpovědi je možné posílat na e-mail správce@jarmara.at.

„Pro ty, kdo potřebují se správnou odpovědí pomoct, umístí správce projektu, Jiří Linhart, každý den na facebookové stránce Jarmara.at dvě nápovědy,“ dodal PR specialista společnosti Seznam.cz.

Co je to Jarmara?

Název Jarmara vznikl spojením slov Járova Almara, webové stránky totiž svým vzhledem připomínají starou almaru. V té mohou návštěvníci otevírat jeden šuplík po druhém, a postupně tak nalézat artefakty spojené s Járou Cimrmanem, záznamy z her, fotografie i jiný audio-vizuální materiál nejen z Divadla Járy Cimrmana.

Pravidelně každý měsíc budou přibývat další artefakty, a to včetně dosud nedigitalizovaných záznamů. Doplňovat je bude správce Jarmary Jiří Linhart, který minulý měsíc úspěšně absolvoval znalostní test, napsal esej na téma Já a Jára Cimrman a nakonec přesvědčil Cimrmanovskou katedru. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám