Hlavní obsah

Nejhledanější hvězdou na internetu je Michael Jackson, porazil i Obamu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký popový zpěvák Michael Jackson se po své náhlé smrti stal nejvyhledávanější hvězdou letošního roku na internetových stránkách Yahoo. Skončilo tak čtyřleté kralování Britney Spearsové, uvedli v úterý zástupci vyhledávače s tím, že legendární zpěvák porazil i amerického prezidenta Baracka Obamu.

Foto: ČTK

Michael Jackson

Článek

Na první pozici v internetovém vyhledávání se Jackson dostal v červnu během prvních hodin po zprávách o jeho úmrtí. Další vlnu dotazů přinesl zájem o jeho odkaz. Vedle Jacksona se v první pětici objevila i další jména, která v čele minulého roku nebyla.

Na druhou pozici se dostala upírská filmová romance Twilight včetně jejího letošního pokračování Twilight sága: Nový měsíc. Na čtvrté příčce Yahoo se objevila Megan Foxová, herečka z filmu Transformers: Pomsta poražených.

Třetí pozici obsadily zápasy WWE, tedy World Wrestling Entertainment, a na páté místo klesl zájem vyhledávajících o Britney Spearsovou. Barack Obama, který se loni ucházel o prezidentský post, letos po zvolení americkým prezidentem z první desítky vypadl, stejně tak jako herečka Angelina Jolieová, napsala agentura AP.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám