Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Minigolf Maniacs – lepší nenajdete

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není větším potěšením než informovat o hře, která vypadá, jako by mezi ty freewarové ani nepatřila: perfektní grafika, solidní hratelnost a velké množství úrovní – to vše jsou znaky tohoto minigolfu.

Článek

Někdy se stane, že je komerční hra s větším časovým odstupem uvolněna k volnému šíření, jindy, což je právě případ Minigolf Maniacs, se do prodeje ani nedostane a zamíří rovnou na internet.

:. Minigolf Maniacs

Neznamená to však, že by se jednalo o nekvalitní titul. Naopak budete překvapeni. Zejména pak grafikou – chodící zvířátka v oblečení vás spolehlivě dostanou, ale to je jen vnější projev.

Stejně tak dobře můžete obdivovat promyšlený design jednotlivých jamek, které v sobě skrývají všechno možné i nemožné. A rozhodně to nebude jen pár okamžiků. Abyste se dostali k některým prostředím, bude nutné si je nejdříve odemknout, což vyžaduje poražení poměrně neschůdných protivníků. Inu, cvičení dělá mistry.

:. Minigolf Maniacs

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám