Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Universal Combat – alternativní vesmír

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další původně komerční hra byla uvolněna k volnému šíření. Tentokrát se nejedná o nic menšího než o simulaci celého vesmíru. V něm rozhodně není nouze o spory a válčení.

Článek

Tento projekt je celoživotním dílem jistého Derek Smarta. Říká se o něm, že je jím naprosto posedlý, což mimo jiné dokládá i výsledek jeho snažení, který v herním světě vysoce vyčnívá nad záplavu všeho ostatního.

:. Universal Combat

Jedná se o kombinaci vesmírného simulátoru a 3D akční hry. K tomu všemu tu ještě máme mírné prvky RPG, třeba hned v úvodu, kdy si vybíráte povolání, které hodně vaše budoucí kroky.

:. Universal Combat

Pro všechny je však společná obrovská svoboda pohybu po vesmíru. Zatímco v ostatních hrách máte pocit, že jste vedeni už dopředu napsaným scénářem, zde se budete doslova ztrácet. A to také díky poměrně vysoké obtížnosti ovládání. Bez manuálu vedle klávesnice se rozhodně neobejdete.

:. Universal Combat

A i když ani grafika nijak neexceluje, Universal Combat si rozhodně zaslouží naši pozornost. Už jen proto, že je výrazně jiný než ostatní hry.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám